Étkezési tájékoztató elsős tanulóknak

2020.06.04.

A II. Kerületi Városfejlesztő Zrt. Étkeztetési csoportjának tájékoztatója a 2020/2021. tanév első osztályos tanulóinak étkezésével kapcsolatban.

Tájékoztatjuk, hogy Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzata az iskolai gyermekétkeztetés nyilvántartására, megrendelésére, lemondására és számlázására a https://www.bp2.imenza.hu internetes oldalon elérhető iMenza online rendszert biztosítja.

 

A korábbi gyakorlat szerint a közétkeztetés megrendelése és a számlázás a tanévkezdést megelőzően leadott, étkeztetés igénybe vételére tett (papír alapú) szándéknyilatkozat, valamint az iMenza rendszerhez történő hozzáférés biztosításához megadott (papír alapú) hozzájáruló nyilatkozat alapján történt.

A koronavírus okozta járványhelyzet miatt a papír alapú nyilatkozatok helyett online felületen tesszük lehetővé a szolgáltatás megrendelését és az ehhez szükséges regisztrációt.

 

Kérjük, hogy a www.bp2.imenza.hu oldalon az „ÚJ TANULÓK BEIRATKOZÁSA AZ ÉTKEZTETÉSI RENDSZERBE” adatlapot szíveskedjenek kitölteni.

 

A beiratkozási felületen található  „Hozzájáruló nyilatkozat”-ot szíveskedjenek kitölteni, aláírni, és annak elektronikus (beszkennelt vagy lefotózott) példányát elektronikus levélben részünkre eljuttatni.

Kérjük, hogy a kitöltött hozzájáruló nyilatkozat eredeti aláírással ellátott példányát feltétlenül őrizze meg, és legkésőbb a tanítás első napján az iskola titkárságára, illetve a névjegyben szereplő Irodánk címére szíveskedjen személyesen behozni vagy postán feladni.

 

Kedvezményre való jogosultság igénybevétele esetén a 8. sz. mellékletet a megfelelő igazolásokkal, határozatokkal (rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül; tartósan beteg, vagy fogyatékos; családjában három, vagy több gyermeket nevelnek; nevelésbe vett) szíveskedjen az adatlap kitöltésével egyidejűleg az iskola titkárságára eljuttatni. (E-mail formájában is eljuttathatja az iskolája titkárságára, de az eredeti példányokat legkésőbb a tanítás első napján le kell adni az iskolában.)

 

Speciális étkezési igény esetén érvényes szakorvosi (endokrinológus, allergológus, diabetológus, gasztroenteorológus) igazolást kérünk csatolni /diéta javaslat/ és e-mailben eljuttatni a II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.-nek.

 

Esetleges kérdéseik esetén készséggel állnak rendelkezésükre munkatársaink az alábbi telefonszámainkon.

Együttműködésüket megköszönve, a gyermekeknek tartalmas nyári szünetet, és mindenkinek jó egészséget és szerencsés iskolakezdést kívánunk:

 

II. Kerületi Városfejlesztő Zrt. - Étkeztetési Csoport

1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.

06-1-491-0580

E-mail: etkeztetes@vf2.hu

Ügyfélfogadási idő:

hétfő – csütörtök 7:00-16:00

péntek 7:00-12:00

 

Tisztelettel:

II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.

Étkeztetési csoport

Budapest Főváros II. kerületi Önkormányzat megbízottja

Székely Mária

étkeztetési asszisztens

II. Kerületi Városfejlesztő Zrt.

iroda: 1025 Budapest, Felső Zöldmáli út 128-130.

mobil: 36/20/421-7449

email: szekely.maria@vf2.huKapcsolatfelvétel