Kedves Vendégünk!

Tisztelettel és szeretettel köszöntjük Önt iskolánk honlapján. Köszönjük érdeklődését! Honlapunkon igyekszünk tájékoztatást adni jelenlegi, leendő és egykori tanítványainknak, valamint szüleiknek egyaránt. Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a számára szükséges információt!

 

Iskolánk Budapest II. kerületében, zöldövezetben, közlekedés szempontjából jól megközelíthető helyen található.

Az iskolát befogadó tanulói létszám családias légkör megteremtését teszi lehetővé.

Reményeink szerint honlapunkról is kiviláglik, hogy iskolánk biztos alapot nyújtó, továbbtanulásra eredményesen felkészítő, hagyományait hűen ápoló, innovatív intézmény.

Elsődlegesen arra törekszünk, hogy átadjuk tanítványainknak azt a tudást, azokat az értékeket, amelyek a mindennapi életben való eligazodást, helytállást segítik.

 

“Sehol a világon nincs még egy olyan hely, mint az iskolád, ahol nemcsak a tudományokat ismered meg, hanem a barátság édes érzését is, itt hallod a szerelem első szavát, itt tanulsz élni, és megtanulod megérteni az életet.”

/Ruvin Fajermann/

 

Van egy hely, ahol 6-14 éves korig a gyerekek képességeit, készségeit úgy fejlesztik, hogy amikor innen kikerülnek, felkészültek a további tanulásra, és a társadalomba való majdani beilleszkedésre.

Ez a mi iskolánk.

Van egy hely, ahol fontos a test, a lélek és a szellem harmonikus fejlesztése, mert nélküle nem létezhet társadalmi jövőkép: harmonikus és építő kapcsolat a környezettel.

Ez a mi iskolánk.

Van egy hely, ahol gyermekközpontú a nevelés, és a pedagógusok hisznek a nevelés csodájában.

Ez a mi iskolánk:

a Törökvész Úti Általános Iskola.

 

Számunkra minden, az iskola hírnevét öregbítő esemény fontos, hiszen a mai versenyhelyzetben nyilvánvalóvá kívánjuk tenni, hogy aki minket választ, az jól dönt. Meggyőződésünk, hogy meg kell mutatni az itt folyó munkát a megalapozott véleményformálás érdekében.

Kérjük a tisztelt Látogatót, hogy ismerje meg intézményünket, s kívánjuk, hogy gyűjtsön és kapjon minél több információt rólunk új honlapunkon keresztül, s ha felkeltettük érdeklődését, arra biztatjuk, hogy látogasson el hozzánk személyesen is!Kapcsolatfelvétel